Birojs

Skapji

Pēc krāsu toņa
  • Brūns
  • Balts
  • Bēšs
Pēc cenas
Materiāls
Stikls
LKSP
MDF
Stils
Klasiskais
Pēc platuma
cm
cm
Pēc augstuma
cm
cm
Pēc dziļuma
cm
cm
Kārtot:
Jaunākās vispirms
Pēc cenas augoši
Pēc cenas dilstoši
Jaunākās vispirms
Populārākās vispirms
Pēc piegādes termiņa

Birojs kļūst daudz ērtāks un parocīgāks, ja, papildus biroja galdam un biroja krēslam, tajā atrodas arī biroja skapis. Biroja skapī būs iespējams kā pakārt un paslēpt virsdrēbes, tā arī novietot maiņas apavus, cepures, šalles un citas lietas. Biroja skapis paredzēts ne tikai  apģērbu uzglabāšanai, bet arī dažādu svarīgus dokemtu, failu un citu darba lietu vajadzībām.



Biroja skapju funkcijas


Biroja skapji noder kā virdrēbju, tā arī dažādu failu uzglabāšanai. Tā kā biroja skapji mēdz būt viena no lielākajām biroja mebelēm, arī to dizains nav mazsvarīgs. Tie pieejami visdažādākajos dizaina veidos un krāsu toņos.

“ID Mēbeles ” interneta veikalā iespējams iegādāties biroja skapjus ar dāžādām durvīm - viendurvju skapji, divdurvju skapji, kā arī skapji ar bīdāmām durvīm un skapji ar iebūvētu spoguli.  Tieši tāpēc biroja skapjus iespējams pielāgot Jūsu biroja telpai vispiemērotākos.

Ja vēlaties biroja skapi saskaņot ar pārējām bioja telpas mēbelēm, to iespējams izdarīt sadaļā “Moduļu sistēmas” un iegādāties biroja telpas mēbeles vienotā stilā.


Biroja skapju interjera stils


Biroja skapju forma un interjera stils parasti mēdz būtu piezemēts, bet elegants. Biroja skapji ir izgatavoti no dažādiem materiāliem, visbiežāk no koka, augstas kvalitātes lamināta un MDF. Ja vēlaties, lai biroja skapis būtu  īpaši elegants, iesakām izvēlēties to apvienotu divos krāsu toņos vai izgatavotu no diviem dažādiem materiāliem.


Kā ietaupīt vietu skapī?

 

Lai arī cik liels būtu izvēlētais skapis,  ar laiku tajā visticamāk sāks aptrūkties vietas. Tomēr, gudri un pareizi izmantojot skapja plašumu, iespējams krietni vien to ietaupīt un noglabāt pēc iespējas vairāk apģērbu un citu nepieciešamo priekšmetu.  Lūk, pāris knifiņi skapja vietas taupīšanai :

  • Apģērbam un priekšmetiem,  kurus nav nepieciešams pakarināt, lielisks risinājums būs auduma plaukti. Tos var ērti iekārt skapī un, izmantojot to vairākos nodalījumus, noglabāt daudz vairāk vajadzīgo lietu.
  • Kastes pavisam noteikti būs vērtīgs pirkums. Tajās ērti iespējams salikt dokumentus, apģērbu un lietas, ko ikdienā neizmantojat. Kastes pieejamas dažādos izmēros un, pareizi aprēķinot skapja platību, tajā varēsiet glabāt vairākas noderīgas kastes atšķirīgos izmēros.
  • Bieži vien vislielāko kļūdu pieļaujam ar nepareizu priekšmetu salikšanu skapī.  Tieši dēļ šī faktora skapis reizēm liekas pārkrauts un tajā nevaram atrast brīvu vietu citiem nepieciešamajiem priekšmetiem.  Viens no variantiem, kā ietaupīt vietu skapī, ir nepieciešamās lietas salikt vienu virs otras vai, ja tas iespējams, tad vienu iekšā otrai. Tādā veidā ievērojami ietaupīsies skapī vieta un varēsiet tajā uzglabāt daudz vairāk lietu.

“ID Mēbeles ” interneta veikalā biroja skapji pieejami dažādos izmēros un dizainu veidos. Tā kā skapis ir svarīga mēbele biroja telpā, pirms tā iegādes ir obligāti jāvienojas par tā izmēru un krāsu gammām.





   Nosūti mums ziņu