Gultas

Vienstāvu gultas

Pēc krāsu toņa
  • Pelēks
  • Melns
  • Brūns
  • Zaļš
  • Zils
  • Rozā
  • Violets
  • Balts
  • Bēšs
  • Dzeltens
Pēc cenas
Materiāls
Koks
Audums
LKSP
Metāls
MDF
Tips
Izvelkams
Ar atvilknēm
Ar veļas kasti
Guļamplatība
80 x 200
90 x 200
120 x 200
140 x 200
Stils
Modernais
Klasiskais
Skandināvu
Industriālais
Pēc platuma
cm
cm
Pēc augstuma
cm
cm
Pēc dziļuma
cm
cm
Kārtot:
Jaunākās vispirms
Pēc cenas augoši
Pēc cenas dilstoši
Jaunākās vispirms
Populārākās vispirms
Pēc piegādes termiņa

Bērnu istabas gultām jābūt ne tikai interesantām, bet arī izturīgām un  pielāgotām ērtai gulēšanai, un netraucētam miegam. Lai gan iesākumā var šķist, ka tikai divstāvu gultas bērniem var būt interesantas, tā nebūt nav. Mūsu interneta veikalā atradīsiet arī vienstāvu gultas dažādos interesantos stilos,  kas liks bērnu acīm iemirdzēties!


Vienstāvu gultu dažādība


Vienstāvu gultas interneta veikalā www.idmebeles.lv ir pieejamas dažādos krāsu toņos un dizainu veidos. Vidējais vienstāvu gultu izmērs ir 90 cm x 200 cm, taču tas mēdz atšķirties. Gultas izgatavotas no dažādiem materiāliem, tādējādi Jums ir iespēja iegādāties gultu izgatavotu no Jums tīkamākā materiāla - koka, augstas kvalitātes lamināta, MDF un citiem.


Mūsu interneta veikalā iespējams iegādāties bērnu vienstāvu gultas speciāli izgatavotas gan meitenēm, gan puišiem, gan arī gultas, kas būs piemērotas abiem dzimumiem.


Vienstāvu gultas meitenēm


Lai bērnu vienstāvu gultas kalpotu ne tikai kvalitatīvam  miegam, bet pildītu arī interjera priekšmeta pienākumus un sagādātu īpašu prieku bērniem, tās pieejamas dažādos interesantos dizainos. Meiteņu gultas visbiežāk mēdz būt baltas un rozā. Lai sagādātu īstu un neviltotu prieku, iespējams iegādāties katras meitenes sapņu  gultu, uz kuras attēloti dažādi princešu tēli. Meiteņu vienstāvu gultas pieejamas arī dažādos citos krāsu toņos un dizainu veidos.


Vienstāvu gultas puišiem


Bērnu gultas puišiem mēdz būt dažādos krāsu toņos - gan spilgtos, gan neitrālos. Ar gultas palīdzību ir iespējams izsapņot sapni par savu auto, jo mūsu interneta veikalā iespējams iegādāties bērnu vienstāvu gultas, kas izveidotas dažādos auto dizainos un formās. Protams, bērnu gultas iespējams iegādāties arī vienkāršākos un ikdienišķākos dizainu veidos.


Lai bērnu gultas dizainu padarītu vēl interesantāku un mājīgāku, gultu iespējams izdekorēt ar dažādiem spilveniem, plediem, rotaļlietām  un citiem interjera elementiem. Mūsu interneta veikalā iespējams iegādāties gultas gan meitenēm, gan puišiem, gan tādas, kas būs lieliski piemērotas abiem dzimumiem. Bērnu vienstāvu gultas pieejamas dažādos krāsu toņos un dizaina veidos.



   Nosūti mums ziņu