Gultas

Vienguļamās gultas

Pēc krāsu toņa
  • Pelēks
  • Melns
  • Brūns
  • Zaļš
  • Zils
  • Rozā
  • Balts
  • Bēšs
Pēc cenas
Materiāls
Koks
Audums
LKSP
Metāls
MDF
Tips
Izvelkams
Ar paceļamo mehānismu
Ar atvilknēm
Ar veļas kasti
Guļamplatība
80 x 200
90 x 200
120 x 200
140 x 200
Stils
Modernais
Klasiskais
Skandināvu
Industriālais
Provansas
Pēc platuma
cm
cm
Pēc augstuma
cm
cm
Pēc dziļuma
cm
cm
Kārtot:
Jaunākās vispirms
Pēc cenas augoši
Pēc cenas dilstoši
Jaunākās vispirms
Populārākās vispirms
Pēc piegādes termiņa

Vienguļamās gultas ir praktisks risinājums ne tikai bērnu un pusaudžu istabās. Ar tām var moderni iekārtot viesu guļamistabu, kā arī, izdekorējot tās ar pārklāju un spilveniem, novietot mājokļa galvenajās istabās un izmantot kā dīvanu.

Vienguļamo gultu dažādība

Vienguļamās gultas bieži vien kalpo ne tikai kā gultas, bet arī kā interjera elements, ērts dīvāns, kā arī vieta, kur paglabāt mantas. Tas viss iespējams, pateicoties vienguļamo gultu dažādībai un atšķirīgām funkcijām.

  • Vienguļamās gultas ar atvilktnēm

Populārs vienguļamo gultu modelis ir gulta ar atvilktnēm. Atvilktnes parasti ir pietiekami lielas un tajās iespējams uzglabāt gultasveļu vai citas nepieciešamās lietas

  • Vienguļamās gultas ar augstu atzveltni

Šāda tipa gultas ieteicams izvēlēties tad, ja vienguļamo gultu plānots izmantot ne tikai gulēšanai, bet arī kā dīvānu. Augstā atzveltne būs ērta sēdēšanai un, izdekorējot gultu ar dažādiem spilveniem, tā spēs gandrīz pilnībā aizstāt dīvānu.

  • Metāla vienguļamās gultas

Pēdējā laikā aizvien lielāku popularitāti gūst metāla vienguļamās gultas, kas savienotas ar romantiskiem elementiem. Šādas gultas ir spēcīgs interjera elements. Ja šāda tipa gultas Jums šķiet pārāk aukstas vai nomācošas, gultas metālisko atzveltni iespējams izdekorēt ar elektriskām lampiņām, tādējādi iegūstot papildus māju sajūtu.

  • Koka vienguļamās gultas

Izvēloties vienguļamo gultu, kas izgatavota no koka, Jūs mājoklī ienesiet daļiņu no dabas. Dabīgie materiāli ir elpojoši, ilgāk uzglabā siltumu, kā arī veiksmīgi regulē mitruma līmeni guļamistabā. Koka vienguļamās gultas ir mājīgas un rada papildus relaksāciju.

Kā izvēlēties pareiza izmēra vienguļamo gultu?

Pirms vienguļamās gultas iegādes, Jums jābūt skaidram, kādam mērķim kalpos vienguļamā gulta – bērnu istabai, ciemiņu izguldīšanai vai citām vajadzībām. No šiem faktoriem atkarīgs gultas izmērs. Bērnam pavisam noteikti būs nepieciešama mazāka izmēra gulta, nekā ciemiņiem. Kā arī, ja telpa atļauj, vērts padomāt par nelielas divguļamās gultas iegādi ciemiņu vajadzībām. Kā visprecīzāk noteikt vienguļamās gultas izmēru? Gultas garumam obligāti jāsasniedz Jūsu auguma  garums, kā arī vēl jāpieskaita klāt 20 centimetri. Gandrīz vairumam cilvēku vispiemērotākās ir 200 centimetru garas gultas. Gultas platumam ir jābūt vismaz 80 centimetriem uz vienu cilvēku. Populārs vienguļamās gultas izmērs ir 200 cm x 100 cm. Šāda izmēra gulta būs ērta un pietiekami plata.

Vienguļamās gultas aizņem mazu daļu no telpas izmēra, tās iespējams viegli pārvietot no viena istabas gala uz citu. „ID Mēbeles” pieejamās vienguļamās gultas ne tikai būs augstas kvalitātes, komfortablas un dažādas, bet arī rūpēsies par pašu galveno funkciju - Jūsu miega kvalitāti.

   Nosūti mums ziņu