Viesistaba

Žurnālgaldi

Pēc krāsu toņa
  • Pelēks
  • Melns
  • Bordo
  • Brūns
  • Zaļš
  • Zils
  • Krēms
  • Rozā
  • Balts
  • Bēšs
  • Dzeltens
  • Caurspīdīgs
Pēc cenas
Materiāls
Koks
Stikls
Plastikāts
LKSP
Metāls
MDF
Fasāde: Lamināts
Tips
Izvelkams
Ar paceļamo mehānismu
Apaļš
Ovāls
Kvadrāts
Taisnstūra
Ar atvilknēm
Stils
Modernais
Klasiskais
Skandināvu
Industriālais
Provansas
Pēc platuma
cm
cm
Pēc augstuma
cm
cm
Pēc dziļuma
cm
cm
Visas preces
Visas preces
Preces noliktavā (35)
Kārtot:
Jaunākās vispirms
Pēc cenas augoši
Pēc cenas dilstoši
Jaunākās vispirms
Populārākās vispirms
Pēc piegādes termiņa

Žurnālgaldi atrodami teju katrā mājoklī. Ikdienā mūsu mājokļos  tie pilda ļoti dažādas funkcijas. Uz tiem iespējams novietot priekšmetus - krūzītes, grāmatas, žurnālus, kurus lieto skatoties TV vai vienkārši sēžot dīvānā. Izmantot  to kā uzkodu galdiņu nelielās viesībās.

 

Kā izvēlēties žurnālgaldu?

 

Pirms iegādes, svarīgi izlemt, kādā formā vēlaties plānoto galdiņu – apaļu, ovālu, četrstūrainu  vai varbūt – divus vai trīs žurnālgaldus kopā?! Lai gan tie visbiežāk ir standarta izmērā, nereti tie mēdz atšķirties. Tieši tāpēc mūsu interneta veikalā pie visām mēbelēm norādīts precīzs to augstums, platums un dziļums. Pirms iegādājaties noskatīto galdiņu, jāpievērš uzmanība tam, lai visi izmēri atbilstu prasītajam. Žurnālgaldi ir pieejami plašā krāsu paletē, tāpēc, pirms to iegādes, jānosaka vismaz aptuvenais mēbeles krāsu tonis.

 

Kā izdekorēt žurnālgaldu?

 

Galdiņi paredzēti, lai uz tiem varētu ērti novietot ikdienā izmantotos priekšmetus, kā arī iedzert rīta kafiju un reizēm pat pavakariņot. Tomēr bieži vien tie ir nevajadzīgi pārkrauti ar pārāk daudz priekšmetiem. Kā gaumīgi novietot priekšmetus uz izvēlētā žurnālgalda? Neatkarīgi no tā,  kādas formas mēbeli izvēlēsieties, svarīgi ir atcerēties, ka uz tā nevajadzētu novietot tikai vienu priekšmetu un pašā galda vidū. Daudz veiksmīgāku izskatu galdam piedos trīs, aptuveni vienāda augstuma priekšmeti. Piemēram, kāda neliela vāze, svečturis un saldumu trauks. Arī lielāka izmēra priekšmeti žurnālgaldam nebūs apgrūtinājums. Mēbele veiksmīgi prot izcelt liela izmēra svečturus un vāzes, uz mazā galdiņa tie izskatīsies daudz labāk kā uz grīdas vai kumodes. Daudzi žurnālgaldi pieejami ar nelieliem plauktiņiem zem tiem. Šādi plauktiņi būs ļoti parocīgi grāmatu vai žurnālu novietošanai, tādējādi atbrīvojot vietu uz virmas. Ja vēlies to ieviest kā vienu no galvenajiem mājokļa intejeriem, izvēlies kādu no mūsu inerneta veikala piedāvātajiem netradicionālas formas galdiņiem.

 

Kur novietot žurnālgaldu?

 

Tas pavisam noteikti iederēsies viesistabā vai guļamistabā. Bieži vien žurnālgaldi tiek novietoti telpas centrālajā daļā, priekšā dīvānam vai gultai. Pareizi iekārtojot istabas interjeru, tas savu vietu atradīs arī telpas nostūrī. Žurnālgaldu labākā īpašība ir tā, ka tos viegli un bez problēmām ir iespējams pārvietot  no vienas vietas uz citu, tāpēc ik pa laikam pamainot tā lokāciju, atsvaidzināsiet istabas interjeru. Galvenais nosacījums, izvēloties žurnālgalda vietu – tas nedrīkst traucēt ērti pārvietoties pa telpu. Ja to novietosiet pārāk tuvu kādai citai mēbelei, reizēm gadīsies to aizķert un sev nodarīt pāri.


Mūsu interneta veikalā „ID Mēbeles” žurnālgaldi pieejami plašā izvēlē. Tie ir atšķirīgi, dažādās formās, krāsās un  dizainā, tieši tāpēc būs piemēroti ikviena gaumei.

   Nosūti mums ziņu