Ēdamistaba

Krēsli

Pēc krāsu toņa
  • Pelēks
  • Melns
  • Bordo
  • Brūns
  • Zaļš
  • Zils
  • Oranžs
  • Krēms
  • Rozā
  • Violets
  • Sarkans
  • Balts
  • Bēšs
  • Dzeltens
Pēc cenas
Materiāls
Koks
Plastikāts
Audums
Ādas imitācija
Metāls
MDF
Stils
Modernais
Skandināvu
Provansas
Pēc platuma
cm
cm
Pēc augstuma
cm
cm
Pēc dziļuma
cm
cm
Visas preces
Visas preces
Preces noliktavā (66)
Kārtot:
Jaunākās vispirms
Pēc cenas augoši
Pēc cenas dilstoši
Jaunākās vispirms
Populārākās vispirms
Pēc piegādes termiņa

Mūsdienās krēsli nav nedz garlaicīgi, nedz tikai funkcionāli – tie mēdz būt gan neparastas formas pufi, gan klasiski ēdamistabas krēsli, senlaicīgi šūpuļkrēsli, gan arī vienkārši komfortabli biroja krēsli. Katru dienu dizaineri mums sniedz jaunus risinājumus gan formu, gan materiālu, gan krāsu izvēlē.

Savā attīstībā krēsli ir gājuši tālu ceļu no Senās Ēģiptes soļiem un primitīvajām taburetēm līdz greznajiem krēsliem ar atzveltni, rokturiem un neskaitāmiem dizaina rotājumiem. Krēsli jau sen vairs nav tikai funkcionālas mēbeles, ko izmanto ērtai sēdēšanai – ikviens krēsls ir pilnvērtīgs interjera elements, kas rotā mājokli un apvieno praktiskumu un skaistumu. Modernais krēslu klāsts ir ārkārtīgi liels – tajā ietilpst ēdamistabas krēsli, tualetes istabu sēžamie, šūpuļkrēsli, mīkstie krēsli u.tml. Kā orientēties tik plašajā piedāvājumā? Nosakot savas vēlmes un prasības mēbelēm!

Kas jāņem vērā, izvēloties sēžamos?

Gandrīz katrā mājokļa telpā mēs novietojam kādu sēžamo. Lielā ēdamistabā pie galda vai vienkāršas taburetes mazā virtuvē – krēsli jāizvēlas atbilstoši telpas izmēram, vidējam viesu skaitam un pielietojumam.

Krāsas, dizains, stils: krēslu izvēles parametri

Izvēloties dažādus stilu sēžamos, mājokļa saimnieks parāda savu gaumi un spēju kombinēt atšķirīgas mēbeles, kas piešķir interjeram unikālo raksturu. Tonāli krēslus var saskaņot ar galdu un citiem sēžamajiem istabā vai arī padarīt krēslus par kontrasta elementiem telpas interjerā. Vēl viens mūsdienīgs risinājums ir krēsli vienotā dizainā, bet dažādās krāsās, vai arī pavisam atšķirīgi krēsli, kurus apvieno tikai kopējais stils, bet kuri izskatās pilnīgi dažādi. Pirmais variants ir vienlīdz labi piemērots lieliem un maziem dzīvokļiem, otrais gan labāk izskatās plašās telpās.

Klasiskajā interjerā krēsli ir saskaņoti ar dīvānu vai ēdamgaldu, bieži vien tie ir viena mēbeļu moduļa sastāvdaļas vai arī stilistiski ļoti līdzīgas mēbeles. Pavisam citādi izskatās krēsli-pufi, kas koši un stilīgi papildina telpas interjeru. Populāra izvēle ir arī pufi ar kastēm, kur var ērti glabāt audio vai video tehnikas liekos vadus, aksesuārus un citas mājsaimniecībā noderīgās preces.

Komforts un kvalitāte: krēslu labākie raksturojumi

Krēsli ir mēbeles, kuras paredzēts lietot intensīvi un ilgi, tāpēc uzmanība jāpievērš ne tikai krēslu vizuālajam izskatam, bet arī to lietotāja komfortam. Datorkrēsli un biroja krēsli jāizvēlas ļoti rūpīgi, lai pēc iespējas vairāk saudzētu muguru un nodrošinātu komfortablu mugurkaula atbalstu visas darba dienas laikā. Ja krēsli ir paredzēti publiskajām telpām, vēlams izvēlēties ērti kopjamas, kompaktas un viegli pārvietojamas mēbeles – tās var būt bāra krēsli vai arī vienkāršas taburetes.

Interneta veikalā „ID Mēbeles” pieejami dažāda stila krēsli, bet visiem ir divas kopīgās iezīmes: tie ir kvalitatīvi un mūsdienīgi. Visi mūsu krēsli ir ērti lietojami, un plašajā krēslu izvēlē ikviens pircējs atradīs sev nepieciešamo mēbeli. Ietaupiet laiku, izmantojiet krēslu meklēšanas filtrus un atlasiet vēlamos modeļus pēc cenas, izmēriem un krāsas.

Krēsli ir vajadzīgi ikvienam mājoklim – iegādājieties atraktīvus augstas kvalitātes sēžamos mūsu mēbeļu veikalā!

   Nosūti mums ziņu