Virtuve

Virtuves skapīši

Esiet sveicināti mūsu ID mēbeles virtuves sadaļā!

Piedāvājam Jums izvēlēties sev piemērotāko no vairāk kā 20 virtuves mēbeļu sērijām.
  • Pasūtījumu ir iespējams pilnībā veikt mūsu interneta veikalā, vai arī mēs palīdzēsim to izdarīt kādā no mūsu salonveikaliem, kur varēsiet klātienē apskatīt paraugus, kā arī saņemt profesionālu konsultāciju.
  • Piedāvājam izveidot Jūsu jaunās virtuves projektu un vizualizāciju.
  • Iespēju robežās varam šo pakalpojumu sniegt tieši pie jums mājās.

Lūdzam sazināties ar mums:
E-pasts: info@idmebeles.lv
Tālr.: 28773553

Par papildus samaksu varam arī nodrošināt Jūsu virtuves mēbeļu montāžu un uzstādīšanu.

Gatavi virtuves komplekti nav vienīgais virtuves mēbeļu veids. Ja vēlaties virtuvi iekārtot pēc individuālajām prasībām, izvēloties skapīšu skaitu, izmērus un izkārtojumu, Jums noderēs atsevišķi nopērkamie virtuves skapīši. Atšķirībā no virtuves komplektiem, virtuves skapīšus iespējams pasūtīt tik daudz un dažādus, cik vien nepieciešams.

Kāpēc virtuves skapīši ir laba izvēle?

Virtuves moduļi labi izskatās vidējā izmēra virtuvē, bet pārāk mazai, vai pārāk lielai virtuvei nepieciešama īpaša, individuāla pieeja. Virtuves plauktiņi un skapīši palīdz labiekārtot jebkuru nestandarta virtuvi atbilstoši īpašnieka vēlmēm un iespējām. Skapīšu galvenā priekšrocība ir iespēja iegādāties un izvietot tik virtuves mēbeles, cik vien nepieciešams.

Mazām virtuvēm bieži vien ir vajadīgi vien divi augšējie un divi apakšējie virtuves skapīši, bet lielām virtuvēm var izvēlēties arī lielākus komplektus. Mūsdienīgie virtuves skapīši ir aprīkoti ar papildu funkcijām, kas atvieglos Jūsu ikdienu – mūsu veikala sortimentā ir virtuves mēbeles ar klusās aizvēršanas sistēmu, kas neļauj virtuves skapīšu durvīm aizcirsties, mēbeles ar antibakteriālo sudraba jonu pārklājumu un virtuves iekārtas ar atraktīviem dekoratīvajiem rokturiem.

Vēl viens arguments par labu virtuves skapīšiem ir lielākas dizaina iespējas. Ja virtuves komplekti ir pieejami vienā stilā un pircējam jāpērk pilns modulis, tad virtuves plauktiņi un skapīši ir kombinējami atšķirīgos krāsu toņos un pat stilos. Virtuves iekārtas var pasūtīt dažādos toņos, piemēram, apakšējos virtuves skapīšus violetus, bet augšējos – baltus. Tāpat iespējams apvienot vienā modulī dažādas tekstūras un virsmu veidus – vienīgais izvēles kritērijs ir pircēja gaume.

Virtuves iekārtas krāsu palete: padomi pircējiem

Ieraugot savām acīm visu virtuves mēbeļu krāsu dažādību, kļūst grūti izlemt, kādus krāsu toņus izvēlēties un kombinēt savā starpā, tāpēc esam uzskaitījuši pāris krāsu palešu kombinācijas,  kas garantē gaumīgu un elegantu virtuves interjeru:

  • Balts – universālākā pamatkrāsa virtuves mēbelēm. Baltais sader teju ar jebkuru citu krāsu toni – melno, zaļo, sarkano, violeto un daudziem citiem. Baltais īpaši eleganti izskatīsies apvienojumā ar koka tekstūru;
  • Violets – šī krāsa lieliski ies kopā ar balto un krēmkrāsu;
  • Melns – melnās krāsas virtuves skapīši izskatās īpaši eleganti un sader ar koksnes tekstūru baltajā vai krēmkrāsā;
  • Zaļš – virtuves iekārtas zaļajā krāsā ieviesīs virtuvē dabisku noskaņu un veidos gaumīgu ansambli ar koka un baltās krāsas skapīšiem;
  • Sarkans – krāsa, kas pati par sevi izceļas un dominē telpas interjerā, bet apvienojumā ar balto krāsu kļūst mierīgāka;
  • Pelēks – interjera dizainā tas patiešām ir pateicīgākais krāsu tonis, kas spēj apvienoties saskanīgā kombinācijā teju ar jebkuru citu krāsu.

Virtuves skapīši un plauktiņi ir tik dažādi, ka ļauj radīt lielisku interjeru jebkura izmēra virtuvē. Droši sazinieties ar mums, ja Jums ir nepieciešama konsultācija skapīšu izvēlē, un mūsu speciālisti palīdzēs piemeklēt īstās virtuves mēbeles tieši Jūsu gaumei. Jauns virtuves komplekts ir pāris klikšķu attālumā – iedvesmojieties no “ID mēbeles” sortimentā un pasūtiet jau tagad!

   Nosūti mums ziņu