Matrači

100 x 200

Pēc cenas
Pēc augstuma
cm
cm
Kārtot:
Jaunākās vispirms
Pēc cenas augoši
Pēc cenas dilstoši
Jaunākās vispirms
Populārākās vispirms
Pēc piegādes termiņa

Iegādājoties gultu, matrači ir nepieciešama sastāvdaļa. Matrača izvēle ir īpaši svarīga, jo tas ietekmē ne tikai miega kvalitāti, bet arī citus svarīgus faktorus.

Kāds ir kvalitatīvs matracis?

Miegā cilvēks pavada trešo daļu  no savas dzīves, tāpēc ir svarīgi, lai miegs būtu kvalitatīvs un Jūs justos komfortabli.  Tieši no matrača atkarīga Jūsu miega kvalitāte. Matrači ir prece,kuru izvēloties, jāpievērš uzmanība atsperēm, pārklājumam un biezumam. Ilgtermiņā lietojot sev nepiemērotu matraci, pastāv risks saskarties ar garastāvokļa svārstībām, novājinātu imunsistēmu, enerģijas trūkumu  un pat ātrāku novecošanu. Kvalitatīvam matracim ir jābūt ne tikai ērtam, bet arī gaisa caurlaidīgam un ar dabīgu termoregulāciju.   Matrači ir pieejami divos izpildījumos: abpusējie matrači, kas piemēroti gultām ar atsperlīstēm un matrači ar iestrādātu koka rāmi, kas paredzēti gultām ar paceļamo mehānismu.

Kā tīrīt matraci?

Nereti matrači sasmērējas, uz tiem mēdz izlīt dzērieni vai palikt ēdienu traipi. Lai no tiem atbrīvotos, jāizmanto auksts ūdens un veļas ziepes, taču der atcerēties, ka matraci nav ieteicams daudz mitrināt. Karsts ūdens matracim nāks tikai par sliktu, jo tādējādi traips var vēl vairāk izplesties un iesūkties matracī. Kā arī, matracis ir jātīra maigi un nav ieteicams izmantot ķīmiskos mazgāšanas līdzekļus, jo ar tiem apdraudētas matrača šķiedras.

Mūsu interneta veikalā matrači ir pasūtāmi dažādos izmēros – 80 cm x 200 cm, 90 cm x 200 cm, 100 cm x 200 cm, 120 cm x 200 cm, 140 cm x 200 cm, 160 cm x 200 cm, 180 cm x 200 cm un 200 cm x 200 cm. Ja izvēloties matraci, rodas jautājumi par to izvēli, sazinoties ar mums, sniegsim konsultāciju, kas palīdzēs pieņemt lēmumu un izdarīt pareizo izvēli matraču iegādē.

   Nosūti mums ziņu